ONZE WERKWIJZE

Makelaar in vleugels en piano’s / aankoopbegeleiding

Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden bij de aankoop of verkoop van een piano of vleugel. Omdat wij op de hoogte zijn van mensen en piano-ateliers die hun vleugel of piano te koop aanbieden (soms zijn dat klanten en kennen wij het instrument persoonlijk) zijn we altijd wel in staat gebleken iets moois tot tevredenheid van onze klanten te vinden.

Meer specifiek:

We hebben een lange ervaring in het zoeken en bemiddelen bij aankoop of verkoop van een vleugel of piano.

AANKOOP
Zo kunnen wij u (in sommige gevallen kosteloos voor u) helpen bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte vleugel of piano. Daar wij regelmatig seminars voor onze collega-stemmers en reparateurs geven, zijn we met alle professionele pianobedrijven in Nederland bekend. We weten precies wie goede service en after-sales levert en wie daar (helaas) minder in is. Wij weten ook welke restaurateurs goed zijn en welke minder goed, wie garantie geeft en hoelang. Wat je van zo’n garantie mag verwachten en wat je bij aankoop allemaal nog standaard kunt bedingen. Vaak zijn aspirant kopers daarvan niet goed van op de hoogte.

Ook springen wij voor u in de bres als er achteraf wat aan uw instrument moet gebeuren en de zaak waar u uw instrument gekocht heeft zich niet meer zo bereidwillig betoont of u met een kluitje in het riet probeert te sturen, met argumenten waarvan u bij gebrek aan kennis niet weet of ze steekhoudend zijn of niet. Dit soort van incidenten komen ook voor bij zogenaamd gerenommeerde bedrijven.

Wij zijn door onze ervaring goed in staat ons in te leven in uw wens voor wat betreft de klank en het karakter van het door u gezochte instrument. Daar wij aan geen enkele pianozaak gebonden zijn, kunnen we volkomen vrij en onafhankelijk advies geven